Om os

HURTIGT - NEMT - EFFEKTIVT

LEJEMÅL.DK ejes af Hovedstadens Ejendomsadministration (HEA), og det er KUN HEAs ejendomme, der udlejes gennem LEJEMÅL.DK. Dette giver dig en række fordele, når du vælger at leje gennem LEJEMÅL.DK:

ERFARING
HEA har mere end 30 års erfaring med at forvalte fast ejendom. Ingen problemstillinger er os ubekendt, og du får sikkerhed for den rigtige løsning første gang.

HURTIGT SVAR
Du taler direkte med udlejer. Ingen tidsrøvende mellemled. Vores repræsentant har således et indgående kendskab til ejendommens forhold og vil være i stand til straks at besvare spørgsmål, der kan give dig en hurtig og effektiv afklaring.

ARKITEKT
Vi stiller arkitekt gratis til rådighed, således at du nemt kan få et indretningsforslag og dermed vished for, at alle dine krav kan opfyldes.

EFTER UNDERSKRIFT
Vores dygtige og dedikerede medarbejderstab står til din disposition i det daglige, således at du kan koncentrere dig om din kerneforretning, uden at skulle generes af praktiske problemer.

about

Hvad vores lejere siger

Erhvervslejer
Ejendommen Gammeltorv 4:

Hos Hovedstadens Ejendomsadministration har vi oplevet en stor professionalisme og evne til at agere hurtigt, både inden vi skulle flytte ind, og efter indflytningen. De har hele vejen igennem været enormt fleksible og løsningsorienterede, ligeledes har de aftalte tidsfrister ved renovering af lejemålet været holdt, hvilket gjorde til at vi  kunne etablere vores virksomhed som aftalt.

Beboer
Ejendommen Frederiksberg Allé 23:

Vi har været rigtig glade for den behandling, vi har fået efter vi er flyttet ind, og har et godt samarbejde med udlejer. Som lejer er det jo altid interessant at se hvordan forholdet til udlejer udvikler sig efter kontrakten er skrevet under, men vi har ikke haft grund til bekymring.

Erhvervslejer
Ejendommen Kristen Bernikows Gade 4:

Som lejer de seneste 6 år, er vi lige fra start blevet behandlet fair og ordentligt. Vi ser dem som en rigtig god samarbejdspartner, der har styr på alt omkring deres lejeres forhold og der er aldrig tvivl om, hvorledes der skal forholdes. Den mest professionelle udlejer vi kender

Beboer
Ejendommen Vesterbrogade 20:

Ved mine henvendelser til administrationen, har jeg altid fået et hurtigt og imødekommende svar. Jeg har kun positive oplevelser ved at bo til leje i deres ejendom, og de virker til at have styr på tingene og tager deres lejere alvorligt.

Restaurant
Restaurant på Gammeltorv 4:

Hovedstadens Ejendomsadministration har vi oplevet som en meget professionel og effektiv udlejer. De udviser altid stor imødekommenhed og fleksibilitet, og deres store tilgængelighed og hurtige sagsbehandling har i betydelig grad lettet vores opstart af virksomhed og medvirket til, at vi kunne opstarte vores restaurant til planlagt tid.

Beboer
Ejendommen Amagerbrogade 131:

Jeg har altid haft en god dialog med Hovedstadens Ejendomsadministration. De tager henvendelser seriøst. De vil altid gerne høre hvordan det står til i opgangen og lytter til vores ønsker. Troede aldrig jeg skulle bo på Amager, men den lejlighed jeg blev tilbudt var bare for lækker

TOP